Tuinontwerp

Een huis met een tuin, dat is het toch zeker helemaal! Een stukje natuur onder handbereik, dat naar eigen smaak en gebruik kan worden ingericht. "Toon mij uw tuin en ik zal zeggen wie u bent", geeft aan hoe persoonlijk een tuin is. Het moet een prive paradijsje zijn waar het goed toeven is.

Hoe pak je dat aan?
U heeft uw wensen en verlangens voor uw tuin, wij hebben ideeën, kennis en ervaring in het vak. Samen met u bekijken we welke de beste inrichting van uw tuin is.

Vormgeving is een van de belangrijkste onderdelen van een ontwerp. Vaak is een combinatie mogelijk met een of meer terrassen en zithoekjes. Het is de kunst ook verrassingselementen te creëren. Dus kost een goed doordacht tuinontwerp u hoofdbrekens?

Uw Hovenier bespreekt uw wensen, dan bekijkt hij de mogelijkheden (ligging, zon en schaduw, buren e.d.). Vervolgens komt hij met een goed onderbouwd ontwerp of schetsvoorstel met de werkomschrijvende offerte.
Bij nieuwbouw of verbouw verdient het aanbeveling om tijdig aandacht te besteden aan de inrichting van de ruimte om uw woning. Op deze wijze kan dikwijls met minder kosten aan meer wensen tegemoet worden gekomen.

DOE-HET-ZELF-ONTWERP
Wanneer u zelf uw tuin wilt aanleggen maken wij een voor u een ontwerp met duidelijke aanwijzigingen. De materialen worden keurig en in de juiste hoeveelheden bij u thuis bezorgd.Een goed beheersplan geeft duidelijke instrukties over het onderhoud, zodat u altijd optimaal van uw tuin kunt genieten.

GEDEELTELIJK DOE-HET-ZELF-ONTWERP
Een gedeeltelijk doe-het-zelf ontwerp is een tuinplan waarbij u de plezierige en gemakkelijke werkjes zelf doet en de moeilijke werkzaamheden aan de Hoveniers van Van Langen overlaat.

TOTAAL TUINONTWERP
U kunt ook de hele tuin door de Hoveniers van Van Langen aan laten leggen.Nadat uw wensen en verlangens vertaald zijn in een vakkundig ontwerp en een werkomschrijvende offerte, richten onze vakbekwame Hoveniers uw tuin in, waarna u deze gemakkelijk kunt onderhouden.

Van Langen Hoveniers
Demkespad 3
7091 HX Dinxperlo

Tel: 0315-65 11 77
Fax: 0315-65 47 79
info@vanlangenhoveniers.nl