Vijvers

Water in uw tuin is het overwegen zeker waard. Een vijver brengt afwisseling in flora en fauna en kan de parel van uw tuin worden. Water biedt ruimte aan allerlei waterplanten en heeft een grote aantrekkingskracht op vogels, kikkers en insekten zoals libelles. Aan een vijver kunt u het meeste plezier beleven wanneer deze goed is doordacht. Denk daarbij aan de plek, de samenstelling van planten, de vorm en het formaat van een vijver, e.d

Men kan op talloze manieren een vijver aanleggen, over de vormgeving heeft ieder zo zijn eigen wensen, het belangrijkste is dat de vorm van de vijver aansluit bij de uw tuin. U kunt kiezen uit b.v. een natuurlijke vijver met of zonder waterloop, tuinvijver met zwemgelegenheid, kleine vijvertjes op het terras, een vijver met moeraszone of zelfs een koivijver met filtersysteem. Kortom er zijn voldoende mogelijkheden om water in uw tuin te brengen.

De hoveniers van Van Langen zijn vakkundig opgeleid om voor u de ideale vijver aan te leggen, het uitgraven, het verwerken van de juiste materialen, de beplanting tot en met het installeren van de benodigde vijverfilter.
In onze modeltuin kunt u een koivijver met 75m3 waterinhoud en benodigde filterinstallatie in werking zien.

Van Langen Hoveniers
Demkespad 3
7091 HX Dinxperlo

Tel: 0315-65 11 77
Fax: 0315-65 47 79
info@vanlangenhoveniers.nl